Over ons

De 3 "R"-enklik op de kleine foto

 

Ruimte, Rust en Recreëren de 3 "R-en" van een geslaagde vakantie "a la campagne".

Welkom op de site van "Gîtes Pyrénées Les Trois Montagnes".

In de Franse Pyreneeën, departement de Haute-Garonne, in het plaatsje Ganties vindt u Gîtes Pyrénées Les Trois Montagnes. Les Trois Montagnes is een adres waar u één van de 2 appartement ( Gîte )kunt huren middenin de ongerepte natuur van de Franse Pyreneeën.

Naast ons huis, in één van de oude koeien stallen en de schuur daarnaast hebben wij, Lourenz, Jessica en de kinderen Patrick en Floris, twee appartementen gemaakt.

De naam “Les trois Montagnes”hebben wij gekozen omdat wij,vóór ons vertrek in uit nederland, woonachtig waren in Driebergen-Rijsenburg. (drie = Trois, bergen = Montagnes)

Het toeval wil dat het plaatsje Ganties waar wij wonen, onderdeel uitmaakt van het gebied “Les Trois Vallée” waar drie bergen prominent aanwezig zijn te weten; Pic du Gar, Pic du Cagire en Pic de Paloumère. Les Trois Vallée op zijn beurt maakt weer onderdeel uit van “Les Comminges Pyrénées” die op zijn beurt weer een gebied binnen het departement Haute-Garonne is.

Het plaatsje Ganties ligt aan de voet van de Pyreneeën en is een prachtig uitgangspunt voor het maken van uitstapjes van uiteenlopende aard. U kunt uitgebreide wandelingen maken, urenlang mountainbiken op uitgezette routes, en vele steden bezoeken. Verder kunt u in de nabije omgeving Parapente, paardrijden, raften, golfen en tennissen, eigenlijk te veel om op te noemen. Wat steden betreft zijn er in de nabije omgeving de leuke plaatsjes St.Gaudens, Salies de Sulat, en St.Girons. Iets verder weg maar zeker niet minder de moeite waard zijn, Bagneres de Luchon, Tarbes, Pau, Lourdes, Toulouse, Foix en Garcassonne, om maar een paar plaatsen te noemen. U zult zich bij ons zeker niet vervelen, hoewel het natuurlijk ook heerlijk is om met een goed boek bij het zwembad of onder de walnotenboom neer te strijken.

Het zwembad is omheind en dus kindvriendelijk.

Want we zeggen niet voor niets dat u bij ons kunt genieten van de 3 R-en van Ruimte, Rust en Recreëren. De kinderen kunnen skelteren, tafeltennissen, en er is een tafelvoetbal. Na een bezoek aan ons gebied zult u zeker zeggen dat u Frankrijk heeft gezien zoals Frankrijk hoort te zijn. U kunt hier nog genieten van plekken zonder massatoerisme.  Tijd voor uzelf en voor de kinderen.

Wij kunnen in het hoogseizoen aan de hand van een door u samengesteld boodschappenlijstje zorgen voor een gevulde koelkast zodat u voor de eerste dagen geen boodschappen hoeft mee te nemen.

De melk kunt u iedere dag vers halen bij onze "boerman", en brood halen wij in het hoogseizoen voor u.

Met deze informatie hopen wij dat we u enthousiast gemaakt hebben om een appartement bij ons te huren zodat u aan den lijve kunt ondervinden wat wij bedoelen met de 3 R-en. Als u wilt reserveren stuurt u dan even een mailtje of bel (telnr staat in de inleiding).

Tot ziens op dit heerlijke rustige plekje van de Pyreneeën.

vriendelijke groeten van Lourenz en Jessica

 
www.lestroismontagnes.com